Beleef de natuur - onderwaterleven Bonaire - Postzegelblog

Beleef de natuur – onderwaterleven Bonaire

1

Vandaag 10 juni 2024 geeft PostNL Beleef de natuur – onderwaterleven Bonaire uit, een vel met tien postzegels in tien verschillende ontwerpen.

Op de postzegels staat de waarde-aanduiding 1 voor post tot en met 20 gram met een bestemming binnen Nederland. De prijs voor een vel met 10 postzegels is € 10,90.
Beleef de natuur - onderwaterleven-Bonaire
Op de postzegels Beleef de natuur – onderwaterleven Bonaire staat de waarde-aanduiding 1, bedoeld voor post tot en met 20 gram met een bestemming binnen Nederland. Prijs per vel van 10 postzegels is € 10,90. De geldigheidstermijn is onbepaald.
Klik hier om het postzegelvel “Beleef de natuur – onderwaterleven Bonaire” bij PostNL te bestellen.
Technische gegevens:
Postzegelformaat: 40 x 30 mm
Velformaat: 122 x 170 mm
Papier: normaal met fosforopdruk
Gomming: zelfklevend
Druktechniek: offset
Drukkleuren: cyaan, magenta, geel en zwart
Oplage: 285.000 vellen
Verschijningsvorm: vel van 10 postzegels in 10 verschillende ontwerpen
Ontwerp: Frank Janse, Gouda
Fotografie: Alamy, Dreamstime, Shutterstock en Wikimedia Commons (Albert Kok, Brocken Inaglory, Kevin Lino, Laszlo Ilyes)
Drukkerij: Koninklijke Joh. Enschedé B.V., Haarlem

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Nederland



Nieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 3,50 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (1)

  • Prins op 21 juni 2024 om 17:39

    Deze reactie heb ik al geschreven op de digitale eerste uitgiftedag van de Nederlandse zegels met het Bonairese onderwaterleven. Maar geruime tijd accepteerde de niet werkende “reCHAPTCHA” van deze blog mijn bijdrage niet. Daarom verlaat alsnog, maar helaas niet bij het artikel van Bate Hylkema hierover, dat in de tussentijd verwijderd schijnt te zijn.

    Op 10-6-2024, eerste dag van de emissie van het vel “Onderwater leven Bonaire”, daarnaar op jacht geweest. Het bleek dat dit vel nog helemaal niet aan de postbalie te koop was!

    De zegels waren al wel bij de door mij bezochte Bruna vestigingen rond Eindhoven aangekomen, maar mochten niet verkocht worden voor 12 juni.
    Dat stond op de verpakking van de vellen gedrukt, wat mij getoond werd, omdat ik vol ongeloof was dat de datum van PostNL’s eigen eerstedagenvelop anders zou zijn dan de echte verkoopdatum.

    Helaas heeft PostNL weer iets ontmoedigends bedacht voor mij als traditionele echte eerstedagstempelverzamelaar, die een echt postaal stempel wil van de eerste dag van een echt postkantoor(tje) en niet een gedrukte versie van ‘s-GRAVENHAGE 28, een helemaal niet bestaande postbalie.

    En ook als u eerstedagenveloppen van PostNL betrekt, dan staat daar kennelijk niet meer de echte eerste dag van verkoop aan het loket op, maar de eerste dag van digitale verkoop. Het is maar dat u het weet.

    Op zijn minst een mededeling van PostNL waardig via de Collect of deze blog, maar wel VOORAFGAAND aan de uitgifte, zou ik denken….

    Oh ja, zoals Bate vroeg: de achterzijde van het vel is als eerdere vellen van de Bonairese natuur: achterop de rog staat de dolfijn en achterop de dolfijn staat de rog, enzovoorts voor de volgende rijen zegels.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)